Hizmetler

Tekin Gıda Yemek Fabrikası Catering, okulda catering hizmeti, şantiyede catering hizmeti, hastanede catering hizmeti, ve yerinde yemek gibi birçok alanda catering hizmeti vermektedir.

Taşıma Yemek Hizmeti

Taşıma Yemek Hizmetimizde beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun yemeklerimiz, müşterilerimizin uygun mutfak koşullarında tercih ettikleri bir seçenektir.

Şantiyelere Catering Hizmeti

Tekin Catering, şantiyelere catering hizmeti ile personellerinize, kalitesini sıcak ve lezzetli yemekleri ile anlatır ve sizlere evinizin sıcaklığını sunar.

Hastanelere Yemek Hizmeti

Tekin Catering, sağlık personellerinize ve hastalarınıza en uygun ve sağlıklı menüler sunar, siz müşterilerimize en iyi hastanelere yemek hizmetini sağlarız.

Fabrikalara Catering Hizmeti

Tekin Catering, işçilerinize ihtiyaç duydukları çeşit ve kaloride yemekler sağlar, Fabrikalara catering hizmeti ile başarılarının anahtarı olmayı sağlıyoruz.

Okullara Catering Hizmeti

Tekin Catering olarak okullara catering hizmeti sunduğumuz siz öğrencilerimize en uygun lezzetli ve sağlıklı yemekleri titizlik ve özenle hazırlıyoruz.

Otellere Catering Hizmeti

Otellere catering hizmeti sağlayan Tekin Catering , Türk ve Dünya mutfaklarından çok özel menüleriyle seçkin davetlerin mimarı olmaya devam ediyor.